Хари заяви в поредното ново интервю, че никога не може да

...
Хари заяви в поредното ново интервю, че никога не може да
Коментари Харесай

Хари каза ще се върне ли в кралското семейство

Хари съобщи в следващото ново изявление, че  " в никакъв случай не може да излезе " от кралското семейство, само че не има вяра, че в миналото ще бъде допустимо той и херцогинята на Съсекс да се върнат във Англия като настоящи кралски особи.

" Дори да има съглашение или договореност сред мен и фамилията ми, онази трета страна съществува, а тя ще направи всичко допустимо, с цел да се увери, че това няма да се случи ", сподели той в ефира на " Добро утро, Америка ", намеквайки, че има поради медиите и конкурентните кралски пресслужби. " Не просто ни стопира да се върнем, а го прави невероятно. "
-->
Той съобщи, че има вяра, че починалата му майка би била съкрушена от разрива, който се е получил сред него и брат му Уилям. " Мисля, че щеше да е доста тъжна... Мисля, че сърцето ѝ щеше да бъде разрушено. "

Той упорства, че Елизабет II не се е разстроила от желанието му да се отдръпна като настоящ кралски чиновник. " Тя знаеше какво се случва. Знаеше какъв брой е мъчно. Не знам дали е била в положение да го промени ", сподели той.

" Тя в никакъв случай не ми е казвала, че е гневна. Мисля, че беше тъжна, че се е стигнало до такава степен ", прибавя Хари, представен от offnews.bg.

За кралското семейство Хари споделя: " Не мога да се измъкна в никакъв случай и съм извънредно наясно с ситуацията си. Невероятно признателен съм за живота, който съм имал и не преставам да пребивавам. Няма вид, в който в миналото ще мога да се измъкна от това. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР